Miért a Bitcoin az új határvidék?

Ha szereted a kalandokat és az ismeretlen felfedezését, érdemes csatlakozni a Bitcoinhoz.

Egyszer rég az „újvilág” jelentette a határvidéket. Miután az amerikai kontinens mindkét felén megállapodtak a telepesek, az emberek elkezdték azt hinni, hogy a világűr lesz az új, és egyben végső határvidék.

De aztán lett egy teljesen új határvidékünk, amely megragadta a figyelmet. Bitcoinnak hívják.

Akik kíváncsisággal fordulnak felé, azoknak a Bitcoin egy hatalmas, misztikus területet jelent, amely felfedezésre vár kincsekkel, veszélyekkel, és elképzelhetetlen lehetőségekkel. Hasonlóan a Szabadság-szobor gyönyőrű, de mára már nem igaz hívogatásához, a Bitcoin is szólítja azokat, akik megfáradtak, szegények, szabadságra vágyók, hogy lépjenek be a Bitcoin valóságába, és melegedjenek meg a fényében.

Ez a határvidék a Föld bolygó minden szegletében ott van, az emberiség minden tagja előtt. Bárki, bárhol csatlakozhat. Hívogatja az embert, és a felfedezőket új kincsekkel jutalmazza. Bátorít, hogy tágítsuk ki az idő-horizontunkat. Felszabadít a lélekrabló bürokraták és kormányzatok hatalma alól.

Viszont, ahogy minden határvidék esetén, az út nem könnyű. A felfedezés és a fejlődés kemény munkát igényel, bonyolult kihívásokat hoz, extrém türelmet vár, vagy akár veszélyt jelent.

A jutalom viszont, amely gyógyulást és szabadságot ígér, nélkülözhetetlen az emberiség virágzásához. Ez a fajta szabadság eltűnőben van a világból. Akik viszont a Bitcoint választják, úgy gondolják, megéri a kockázatot és az erőfeszítést, hogy visszahozzuk ezeket a dolgokat, és elpusztíthatatlan formában építsük újjá.

Ezért indulunk neki ennek az új határvidéknek. Bátran, kíváncsian, nyitottsággal, és hívjuk a világot, hogy tartson velünk. A Bitcoin olyan hely, amely egyre jobb lesz, és mindenki számára nyitva áll, amint készen áll az indulásra.

***

Ez a cikk egy fejezet Tomer Strolight – Miért éppen a Bitcoin? című sorozatából. A tartalomjegyzéket és az ingyen letölthető változatot ide kattintva éred el.